I spy style, things we love


OMG Interiors werkt graag met deze merken. Omdat ze net dat beetje extra hebben, je er unieke items vindt die je niet in elke winkel in Nederland ziet. En natuurlijk omdat ze zo goed bij de look and feel van OMG Interiors passen! 

Trove 

(thetrove.co.uk) 

Prachtige items en unieke vintage vondsten, allemaal van hoge kwaliteit. Ik ben vooral dol op de collectie bedlinnen en headboards, heel erg Engels. 

By Alice 

(by-alice.co.uk) 

Hele mooie collectie met accessoires en vintage items in een hele herkenbare, vintage stijl. Het serviesgoed is echt prachtig en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

In casa by Paboy

(@in_casa_by_paboy) 

Aleen op instagram. Pabo Poyjang maakt prachtige kleurrijke kussenhoezen met een statement afwerking. Heel grafisch en vrolijk. 

Antoinette Poisson

Antoinette Poisson – A Paris chez Antoinette Poisson 

Prachtig Frans merk met heel bijzonder behang, stoffen en van alles voor je huis. Het heeft een hele authentieke, Franse feel en weet oude ontwerpen helemaal van nu te maken. 

Matilda Goad

Matilda Goad – MATILDA GOAD 

Matilda Goad heeft een hele herkenbare stijl, beetje meisjesachtig en country. De geschulpte rand aan bijvoorbeeld haar lampenkappen en het gebruik van vrolijke pastelkleuren zijn haar handelsmerk. Ze heeft een groot aantal volgers en is in Engeland een echt stijlicoon. Haar huis is een inspiratie vol kleur en onverwachte en creatieve oplossingen. 

HostHome


Pierre Frey


Ottoline de Vries 


Barlow and Barlow:

bezuinig niet op bijzondere stoffen in je slaapkamer. Combineer verschillende dessins met elkaar, maar houdt het coherent door kleuren goed op elkaar af te stemmen. En zorg voor een uitstekend lichtplan en denk eens aan voor jouw gemaakte lampenkappen. Meriam heeft de adressen om dit voor je te regelen. 


Rita Konig

Voorbeeld foto plus uitleg 


Luke Edward Hall 

Idem 


Salvesen and Graham

Idem