About Meriam imageAbout Meriam image
Samen met mijn Remco woon ik in een jaren 50 huis in de oude dorpskern van de Meern. Onze kinderen Noor en Teun studeren en wonen in Utrecht.

Ik wilde als kind al mijn omgeving mooier maken. Eindeloos schoof ik met meubels in mijn kamertje. Veel maakte ik zelf, omdat ik niet kon vinden wat ik in mijn hoofd had. Op rommelmarkten en braderieën zocht ik naar unieke items om mijn plaatje compleet te maken.

Na een studie modevormgeving deed ik een hele andere opleiding (HR) en werkte vervolgens enkele jaren als HR manager bij onder andere uitgeverijen, reclamebureaus en publieke omroepen. Maar al die tijd trok het ontwerpen van interieurs aan me en zette ik mijn creativiteit in bij vrienden en kennissen en diverse verbouwingen van onze eigen huizen. Omdat ik vind dat je moet doen waar je een 10 in bent en niet een 7,5 besloot ik in 2020 OMG!nteriors op te richten.

Met OMG ontwerp ik tijdloze, klassieke en luxueuze interieurs met een "Neo Country" feel. Engels, maar niet tuttig. Kleurrijk en stijlvol. Luxueus en betaalbaar. Het liefst mix en match ik verschillende dessins, oude en nieuwe meubels, goedkoop en duur tot een stijlvol, tijdloos en persoonlijk interieur. Ik vind duurzaamheid belangrijk en streef naar het samenstellen van een tijdloos interieur dat lang mee gaat. Denk je als je de foto's op de website ziet: dit is me te wild? Weet dan dat ik niet mijn persoonlijke smaak als basis voor jouw ontwerp gebruik, maar jouw wensen en ideeën, gecombineerd met mijn ervaring en vakkennis.

Mijn passie voor mooie stoffen en unieke dessins heb ik geërfd van mijn Surinaamse opa, die in stoffen en fournituren handelde in Paramaribo. Mijn eigen huis is een soort proeflab waar ik mijn ideeën uitprobeer om te zien of ze werken. Die ervaring gebruik ik om continue te werken aan mijn ontwikkeling en ervaring als interior designer. 

Als mijn werkwijze je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We bespreken dan op welke manier we kunnen samenwerken. Laten we samen jouw wereld mooier maken!

Terug naar HOME