about meriam


About MeriamAbout Meriam
Meriam woont samen met haar man Remco in een jaren 50 huis in de oude dorpskern van de Meern. Haar kinderen Noor en Teun studeren en wonen beiden op kamers in Utrecht.

Meriam wilde als kind al haar omgeving mooier maken. Ze schoof eindeloos met de meubeltjes in haar kamer. Veel dingen maakte ze zelf, omdat ze niet kon vinden wat ze in haar hoofd had. Op de plaatselijke rommelmarkten en braderieën zocht ze naar unieke items om het plaatje compleet te maken.

Na haar studie modevormgeving deed Meriam een HR opleiding en werkte vervolgens jaren als HR manager bij onder andere uitgeverijen, reclamebureaus en publieke omroepen. Maar al die tijd trok het ontwerpen van interieurs haar en zette ze haar creativiteit in bij vrienden en kennissen en diverse verbouwingen. Omdat Meriam vindt dat je moet doen waar je een 10 in bent en niet een 7,5 besloot ze in 2020 OMG Interiors op te richten.

OMG ontwerpt tijdloze, klassieke en luxueuze interieurs met een "Neo Country" feel. Engels, maar niet tuttig. Kleurrijk en stijlvol. Luxueus en betaalbaar. Meriam mixt en matcht diverse dessins, oude en nieuwe meubels, goedkoop en duur tot een stijlvol, tijdloos en persoonlijk interieur. OMG Interiors vindt duurzaamheid belangrijk en streeft naar het samenstellen van een tijdloos interieur dat lang mee gaat. Is je dat te wild? Weet dan dat Meriam niet haar persoonlijke smaak als basis voor jouw ontwerp gebruikt, maar jouw wensen en ideeën, gecombineerd met Meriam's vakkennis. 

Meriams passie voor mooie stoffen en unieke dessins heeft ze geërfd van haar Surinaamse opa die in stoffen en fournituren handelde in Paramaribo. Haar eigen huis is een soort proeflab waar ze haar ideeën uitprobeert om te zien of ze werken.

Als de stijl en werkwijze van OMG Interiors je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We bespreken dan op welke manier we kunnen samenwerken. Laten we samen jouw wereld mooier maken!

Terug naar HOME