About Meriam imageAbout Meriam image
Samen met mijn man woon ik in een jaren 50 huis in de oude dorpskern van De Meern. Onze kinderen studeren en wonen niet meer thuis.

Als jong kind wilde ik al mijn omgeving mooier maken. Eindeloos schoof ik met meubels in mijn kamer. Veel maakte ik zelf, omdat ik niet kon vinden wat ik in mijn hoofd had. Op rommelmarkten en braderieën zocht ik naar unieke items om mijn plaatje compleet te maken.

Na een studie modevormgeving deed ik een HRM opleiding en werkte vervolgens enkele jaren als HR manager bij onder andere uitgeverijen, reclamebureaus en omroepen. Ik zette mijn creativiteit in bij vrienden en kennissen en diverse verbouwingen van onze eigen huizen. Omdat ik vind dat je moet doen waar je een 10 in bent en niet een 7,5 besloot ik in 2020 OMG!nteriors op te richten.

Met OMG ontwerp ik tijdloze, klassieke en luxueuze interieurs die sterk beïnvloed zijn door Engelse ontwerpers zoals Robert Kime, Colefax and Fowler en Rita Konig. Engels, maar niet tuttig. Kleurrijk en stijlvol. Luxueus en betaalbaar. Het liefst mix en match ik verschillende dessins, oude en nieuwe meubels, goedkoop en duur tot een stijlvol, tijdloos en persoonlijk interieur. Mijn persoonlijke smaak is niet de basis voor jouw ontwerp, maar jouw wensen en ideeën, gecombineerd met mijn ervaring en vakkennis zorgen gezamenlijk voor een mooi en leefbaar interieur.

Mijn passie voor mooie stoffen en unieke dessins heb ik geërfd van mijn Surinaamse opa, die in stoffen en fournituren handelde in Paramaribo. Mijn eigen huis is soms een proeflab waar ik ideeën uitprobeer om te zien of ze werken. Die ervaring gebruik ik om continue te werken aan mijn ontwikkeling en ervaring als interior designer.

Als mijn werkwijze je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We bespreken dan op welke manier we kunnen samenwerken. Laten we samen jouw wereld mooier maken.

Terug naar HOME