"Ik geef mijn visitekaartje af, maar zet geen handtekening." 

Met "OMG!nteriors by Meriam Sheer" ontwerp ik interieurs voor (particuliere) klanten in heel Nederland. 

De klant is mijn anker. Met de klant in gedachten creëer ik een comfortabel, luxe en vooral mooi interieur dat is afgestemd op de persoonlijke leefsituatie, leeftijdsfase, smaak en wensen. Samen met de klant werk ik aan een persoonlijk, uitnodigend interieur dat tijdloos is en niet afhankelijk van trends. 

Luxe hoeft niet duur te zijn. de rode draad in mijn ontwerpen is dat ik ervan houd om een natuurlijke spanning te creëren tussen mooi en lelijke, design en antiek, goedkoop en duur. Het doel: een smaakvol, sfeervol en luxe interieur dat tegelijkertijd comfortabel en praktisch is. 

Een goed interieur is een afspiegeling van de bewoners. Van de reizen die ze hebben gemaakt, de dingen waar ze van houden en die ze inspireren. Ik ontwerp het liefst tijdloze interieurs die persoonlijk zijn. Met mijn uitgebreide kennis van stoffen en materialen combineer ik het liefst verschillende materialen en prints. Duurzaamheid vind ik belangrijk en daarom werk ik bij voorkeur met duurzame merken, kwalitatief goede stoffen en materialen.     

Heb je interesse in een samenwerking met mij?  Dan is het resultaat een persoonlijk, comfortabel en chique interieur, afgestemd op jouw stijl en wensen. Want ik geef graag mijn visitekaartje af, maar zet geen handtekening!