"Ik geef mijn visitekaartje af, maar zet geen handtekening." 

Met mijn bedrijf "OMG Interiors by Meriam Sheer" ontwerp ik interieurs voor zowel internationale klanten als klanten in heel Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.

Mijn klanten zijn mijn anker. Met jou als klant in gedachten ontwerp ik een comfortabel, luxe en vooral mooi interieur dat geheel is afgestemd op jouw smaak en wensen. Ik begin elk project met de basis: hoe gebruik jij de ruimte? Samen werken we aan een persoonlijk, uitnodigend interieur dat tijdloos is en niet afhankelijk van trends. 

Ik geloof dat luxe niet duur hoeft te zijn. Ik ontwerp interieurs die een betoverende en stimulerende achtergrond vormen voor het dagelijkse leven van mijn klanten. Ik houd van de natuurlijke spanning tussen een bijzonder, fantasievol en speels interieur dat tegelijkertijd comfortabel en praktisch is. 

Een goed interieur is naar mijn mening een afspiegeling van haar bewoners. Van de reizen die ze hebben gemaakt, de dingen waar ze van houden en inspireren. Mijn aanpak is doordacht, persoonlijk en intuïtief, met aandacht voor detail. Ik  ontwerp kleurrijke, uitgesproken interieurs, die toch tijdloos zijn. Met mijn uitgebreide kennis van stoffen en materialen combineer ik het liefst verschillende materialen en prints. Ik geloof in duurzaamheid en werk het liefst met duurzame merken, kwalitatief goede stoffen en materialen en ik wissel dat af met vintage items.    

Heb je interesse in een samenwerking met mij?  Dan is het resultaat een persoonlijk, comfortabel en chique interieur, afgestemd op jouw stijl en wensen. Want ik geef graag mijn visitekaartje af, maar zet geen handtekening!