From sketch to match

Ik kan voor iedereen een luxueus, comfortabel interieur creëren. Ik werk op verschillende manieren met jou samen. 


 1. Compleet interieurontwerp: 

Full service interieur ontwerp. Van de eerste briefing tot en met het realiseren van het ontwerp en begeleiding bij de installatie. Ik zorg ervoor dat deadlines worden gehaald en dat je binnen budget blijft. Je ontvangt een offerte waarin stap voor stap het project is uitgeschreven, gebaseerd op de eerste briefing.  Voor een exacte prijsopgave kun je het beste contact opnemen over tarieven en een specifieke prijsopgave. 

2. Advies sessies

In een dag of halve dag help ik je op weg. Geschikt als je zelf je project wilt managen maar je wel professioneel advies kunt gebruiken Neem je plattegronden, foto's, ideeën en vragen mee en ik bespreek ideeën met je en geef praktisch advies. Een adviessessie is het handigst op locatie, maar kan op verzoek ook op een andere locatie. Over het algemeen zijn dit intensieve sessies, waarin je keuzes maakt die je helpen met je project. Voor beschikbare data en een exacte prijsopgave kun je het beste direct contact met me opnemen.  

3. Shoppen 

Ik deel graag bijzondere merken, speciale adresjes en unieke winkels met jou. We bezoeken samen deze adressen, zoals showrooms of je favoriete winkel. Afhankelijk van je wensen zullen we een halve tot een hele dag nodig hebben. Voor beschikbare data en een exacte prijsopgave kun je het beste direct contact met me opnemen. 


4. Workshops

Ik houd regelmatig workshops van een dag  in een informele setting die ongelooflijk praktisch zijn en waar je een lading ideeën en praktisch, toepasbaar advies krijgt. De workshops zijn gezellig, informeel en inclusief een heerlijke en gezonde lunch en goed verzorgde hapjes en drankjes. De workshops zijn bij mijthuis. Neem direct contact op voor beschikbare data en een exacte prijsopgave.