From sketch to match


OMG Interiors kan voor iedereen een luxueus, comfortabel interieur creëren. Wij kunnen op verschillende manieren met jou samenwerken. 


 1. Compleet interieurontwerp: 

Full service interieur ontwerp door Meriam met haar team. Van de eerste briefing tot en met het realiseren van het ontwerp en begeleiding bij de installatie. We zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald en dat er binnen het gestelde budget wordt gebleven. Je ontvangt een uitgebreide offerte waarin stap voor stap het project is uitgeschreven, gebaseerd op de eerste briefing en binnen budget.  Voor een exacte prijsopgave kun je het beste contact (linkje) met ons opnemen over tarieven en een specifieke prijsopgave. 

2. Advies sessies

In een dag of halve dag helpt Meriam je op weg. Geschikt voor jou als je zelf je project wilt managen maar je wel een beetje hulp kunt gebruiken Neem je plattegronden, foto's, ideeën en vragen mee en Meriam zal ter plekke ideeën met je bespreken en praktisch advies geven, dat je meteen kunt toepassen. Een adviessessie is het handigst om bij jou thuis te plannen, maar kunnen op verzoek ook op een andere locatie gepland worden. Over het algemeen zijn dit intensieve sessies, waarin je echter echt stappen zet en keuzes maakt die je helpen met je project. Voor beschikbare data en een exacte prijsopgave kun je het beste contact met Meriam opnemen (linkje). 

3. Shoppen 

Meriam deelt graag bijzondere merken, speciale adresjes en unieke winkels met jou. samen met Meriam bezoek je deze adressen, showrooms van bijzondere merken of je favoriete winkel. Afhankelijk van je wensen zullen we een halve tot een hele dag nodig hebben. Voor beschikbare data en een exacte prijsopgave kun je het beste contact met Meriam opnemen (linkje). 


4. Workshops

Meriam houdt regelmatig workshops van een dag  in een informele setting die ongelooflijk praktisch zijn en waar je een lading ideeën en praktisch, toepasbaar advies krijgt. De workshops zijn gezellig, informeel en inclusief een heerlijke en gezonde lunch en goed verzorgde hapjes en drankjes. De workshops zijn bij Meriam thuis. neem contact op (linkje) voor beschikbare data en een exacte prijsopgave.