I spy style, things I love

Ik werk graag samen met exclusieve en bijzondere merken. Omdat ze net dat beetje extra hebben en je er unieke items vindt. En natuurlijk ook omdat ze zo goed bij de look and feel van OMG Interiors passen. 

Antoinette Poisson

Prachtig Frans merk met heel bijzonder behang, stoffen en van alles voor je huis. Een authentieke, Franse feel mar wel helemaal van nu. Ik werk graag met hun stoffen en behang. 

Decors Barbares

Prachtige stoffen, gebaseerd op Russische en Perzische motieven. Zeer hoge kwaliteit en onderling erg goed te combineren. Ontworpen door Nathalie Farman-Farma, die een onuitputtelijke kennis heeft van de geschiedenis van Rusland en het Midden Oosten. Er gebeurt echt wat met je ruimte!  Alle stoffen via mij verkrijgbaar. 

Ceraudo:

 Stoffen, behang, meubelen in goede kleuren en prints. Hoge kwaliteit, echte value for money. De bistro meubelen zijn echt top en in overleg te verschepen. 

Barlow and Barlow:

Kleurrijke, gedurfde stijl. Een mix van luxe stoffen en behang maar met oog voor budgetvriendelijke oplossingen. Stijl is fris en gedurfd, Engels maar zeker niet tuttig.  

Rita Konig

Rita is een Engelse interior designer die internationaal werkt. Haar interieurs zijn praktisch en hebben allemaal iets ongedwongens, alsof ze organisch tot stand zijn gekomen. Ze is erg goed in het mixen van verschillende prints en heeft een feilloos kleurgevoel. Rita schrijft columns voor verschillende platforms, altijd over interieur-onderwerpen. Ze heeft ene enorme no-nonsense aanpak vol met humor en bijzoner praktische tip. Ik ben fan! 

Salvesen and Graham

Engels ontwerpduo met een kleurrijke en Engelse stijl. De ontwerpen hebben allemaal die typische Salvesen Graham Touch. Bijzonder gebruik van kleur, de Engelse feel, mix van diverse dessins, gedurfd maar ook heel klassiek. Heel eigen. De stoffen en meubelsl van SalvesenGrahamTheCollection  zijn via mij verkrijgbaar.